Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde 'Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ adına yardım kampanyası başlatmış,  toplanan giysi ve kırtasiye malzemeleri Kars’ın Arpaçay İlçesindeki Şehit Ecevit Yıldırım İlkokuluna gönderilmişti. Gönderilen yardımlar minik öğrencilere ulaştı.

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşıp, eksiklerini tespit edip, en azından karınca kararınca onlara merhem olmaya çalışacaklarını belirterek, “Bu arzuyla yola çıktık. Gayemiz yarınlarımızın yöneticisi olacak gelecek neslimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermekti. Yardım kampanyamıza 9 Haziran 2017’de Batman’da teröristlerin hain saldırısı sonucu genç yaşta şehit olan öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın ismini yaşatmak için yapacağımız yardım kampanyasına şuana kadar destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Okuldaki kız çocuklarımız Aybüke hocamız gibi, erkek çocuklarımız askerimiz Ecevit gibi cesur vatan, millet sevdalısı yetişecektir.”dedi.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Boy, “Arpaçay Şehit Ecevit Yıldırım İlkokuluna giysi, kırtasiye yardımımız minik kardeşlerimize ulaşmıştır. Düzenlemiş olduğumuz yardım kampanyasında emeği geçen Ülküdaşlarımıza, ulaştırılmasına vasıta olan herkese ve Ülkü Ocakları Kars İl Başkanımız Oğuz Güngör Bey'e teşekkür ederiz.”diye konuştu.