31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçmenler, Kapaklı’da aday olarak görmek istedikleri isimleri telaffuz etmeye başladı. Ak Parti’den belediye başkanı adayı olmayı hedefleyen Akın Yılmaz, Ak Parti tabanı başta olmak üzere taraflı tarafsız Kapaklılı vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor.

2009 yılından beri Kapaklı siyasetinde var olan ve mücadelesiyle takdir toplayan Akın Yılmaz, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kamuoyunun favori ismi olarak gösteriliyor.

DUR DURAK BİLMEDİ!

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde de Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan Akın Yılmaz, aday olarak gösterilen Ömer Karadeniz’in listesinden Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak seçilmişti.  30 Mart yerel seçimlerinin ardından hiç vakit kaybetmeden sahaya inen Yılmaz, Kapaklı siyasetinin öne çıkan ismi oldu. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerde meclis üyeliği görevinden istifa eden Akın Yılmaz, Ak Parti Tekirdağ milletvekili aday adayı olarak siyasi kariyerine devam etmişti.

“ZAFER İÇİN: AKIN YILMAZ”

Vatandaşların, Kapaklı’da ve çevre ilçelerde her düğünde, cenazede, açılışta ve programlarda görmeye alışık olduğu Yılmaz, bu çalışmasıyla gönüllere girmeyi başarmış görünüyor. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Yılmaz, bu sefer işini şansa bırakmak istemiyor. Zira yerel seçimlere sayılı günler kala Akın Yılmaz ismi, taraflı tarafsız tüm kesimler tarafından dile getirilmeye başlandı. Ak Parti’de siyaset yapan ve eleştirilerin hedefinde olan diğer isimler yerine Yılmaz’ın tercih edilmesi halinde, yerel seçimlerden zafer ile çıkılabileceği ifade ediliyor.