Tekirdağ Servisçiler Odası’nın kurulması için çalışmalara başlayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Yaşar Kuş, düzenlenecek olan kahvaltı programı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.

15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 19:30’da Yemek Dünyası’nda düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Yaşar Kuş, oda çalışmalarının başladığını duyurdu. 17 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak olan kahvaltı programına bölgedeki tüm şoför esnafını da davet ettiğini belirten Kuş, ‘’ Tabi biz şuanda bunu kurmak için mücadele ediyoruz. Kurulup resmiyetini kazandıktan sonra ileriki günlerde olağanüstü kongreye gideceğiz. Şuanda sadece odayı kurmak için gerekli esnaf arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz.’’ dedi.

‘’ÇALIŞMALARA BAŞLADIK’’

Tekirdağ Servisçiler Odası’nın kurulması için çalışmalara başlandığını duyuran Kuş, ‘’Tekirdağ genelin 3.400 tane servis taşımacılığı yapan üyemiz var. Cumartesi günü Çerkezköy’den başladık, yani meşaleyi burada yakıyoruz. Cumartesi günü kahvaltı vereceğiz, tüm servisçi arkadaşlarımızı da davet ediyoruz. Şuanda oda için bir arkadaşımız yetki almıştı bize devretti. Biz de çalışmalara başladık. Tabi biz şuanda bunu kurmak için mücadele ediyoruz. Kurulup resmiyetini kazandıktan sonra ileriki günlerde olağanüstü kongreye gideceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’ESNAF ARKADAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’’

Tüm esnafın desteğini beklediğini duyuran Kuş, sözlerine şu ifadelerle son verdi; ‘’Biz şuanda sadece odayı kurmak için gerekli esnaf arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Cumartesi günü de çalışmalarımız bir kahvaltı ile buradan başlayacak. Bu toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de sık sık yapacağız. Tüm esnaf arkadaşlara, yani ‘S’ ve ‘J’ plakası olan arkadaşlarımıza, bu odamızın daha güzel bir çalışma şartlarına sahip olacağını anlatıyoruz. İyi olması için inşallah en yakın zamanda bunu gerçekleştiririz. Tüm üyelerimizin de bu konudaki desteğini bekliyoruz. ‘’