23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Yönetimi tarafından muhteşem bir kutlama programı tertip edildi. Fakat protokol kısmında yaşanan karmaşa nedeniyle İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, gösterileri geri sıralarda izlemek zorunda kaldı. Siyasi Parti temsilcileri olarak yalnızca AK Parti Kapaklı İlçe Başkanının protokolde yer bulmasına tepki gösteren Çetin, sosyal medya hesabında durumu eleştiren bir paylaşım yaptı.

‘’MUHALEFET PARTİ TEMSİLCİLERİ YOK’’

Temsil ettiği parti adına bir ötekileştirme bulunduğunu iddia eden İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin’in, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı; ‘’Bir 23 Nisan etkinliği ve Milli Eğitim’in bir okulunda sadece iktidar partisi ilçe başkanı ve teşkilatı protokolü, muhalefet parti temsilcileri yok? Varsın olmasın. Biz ülkemizi seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz.’’

OKUL MÜDÜRÜNÜ ELEŞTİRDİLER

Çetin’in yapmış olduğu paylaşım partililerin ve diğer vatandaşların da duruma tepki göstermesine sebep oldu. Protokolde yaşanan bu tatsızlığın Okul Müdürü Alpay Arı kaynaklı olduğunu iddia eden vatandaşlar, Arı’nın 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu hatırlatarak paylaşıma tepkili yorumlarda bulundu.