Kapaklı Gazetesi - Özel Optimed Hastanesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı. Düzenlenen programda konuşan Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, “Bölgemizde vatandaşlarımıza doğru haberleri tarafsız ve ilkeli bir şekilde sunmaya gayret gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum.” dedi.

Bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı programda konuşan Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, şunları söyledi: "Yıllardır sağlık alanında hizmet veriyoruz. Kurulduğu günden beri Kapaklı, Çerkezköy, Saray, Ergene, Lüleburgaz ve Çorlu'daki yazılı, görsel ve işitsel basın mensubu arkadaşlarımızla güzel ilişkiler kurmaya özen gösterdik. Onları bir arada tutma misyonuyla sürekli birlikte çalışmalar yürüttük."

"HEPİNİZİN KATKISI VAR"

Davete katılmaları nedeniyle gazetecilere teşekkür eden Ayhan Arslan, "Bugün de burada böyle güzide bir kalabalığı bir arada görmek Optimed ailemiz adına büyük bir şans, büyük bir onur kaynağı. Bu durumdan hepimiz adına ben çok keyif ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Ta Lüleburgaz ve Saray'dan gelerek davetimize katıldınız. 24 Aralık'ta Çorlu'da ki açılışımızda da aynı teveccühü gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Açılışımızdan önce ve sonra Çorluda ki yeni sağlık kuruluşumuza güzel bir teveccüh oldu. Bunda hepinizin katkısı var. Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

"EN EMEKTAR GAZETECİ"

Arslan, meslekte 56’ıncı yılı geride bırakan Gazeteci Seyit Süren'i kutlayarak sağlıklı uzun ömür temennisinde bulundu. Arslan, "Aramızda ki en emektar gazeteci Seyit Süren abimizi meslekte ki hizmetleri nedeniyle kutluyorum. Benim yaşımdan daha eski mesleğe hizmeti var. Yani 56 yıl. Buna rağmen dimdik ayakta. Ben onun abisi gibi duruyorum. Var olsun, sağlıklı olsun, uzun yıllar başımızda olsun. Sizlerin de inşallah meslekte onun kadar deneyiminiz olur. Ve bu günleri ağzımızın tadıyla anarız."

"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Arslan, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: "Bölgemizde vatandaşlarımıza doğru haberleri tarafsız ve ilkeli bir şekilde sunmaya gayret gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da yine olumlu ve güzel ilişkilerle çalışmalarımıza işbirliği içerisinde devam edeceğimize inanıyorum. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum."