Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) Başkanı Muhammed Gömük, okurlarıyla TÜYAP Kitap Fuarı'nda buluştu.

Gazetemiz köşe yazarlarından da olan TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük’ün son kitabı ‘Al Papazı Ver Papazı’, Kaynak Yayımları tarafından okuyucuları ile buluşturuldu. Kitabın tanıtımı için TÜYAP Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyen Gömük, 17 Kasım Cumartesi günü yayınevinin standında düzenlenen organizasyonda okurları ile buluştu. 

İLK KİTABI BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

15 Temmuz öncesi FETÖ’ye ilk dava açan isim olan Gömük’ün ilk kitabı FETÖ Ana Dava İddiannamesi, ülke çapında büyük ses getirmişti. ‘Çatı İddianname’ önsözü altında yayınlanan eserde 17-25 Aralık sürecinden sonra FETÖ hakkında açılmış tüm davalar, belgeler ve Gömük’ün dava süreci de yer bulmuştu.

‘’SATIRLARINI ÇİZE ÇİZE OKUMALISINIZ’’

FETÖ ile mücadele anlamında önemli bir kaynak olarak gösterilen kitabın ardından, ‘Al Papazı Ver Papazı’ adlı son eserini okurlarıyla buluşturan TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, ‘’ Gog ile Magog ya da Mesiha Daggala çağında değiliz belki ama daha önce yayımladığım FETÖ iddianamesi derlemelerini okumuşsanız eğer, şeytanın hangi ölüm maskelerini takıp aramızda gezindiğini anlamışsınızdır. ‘Yetmez, daha da fazlasını isterim; lütfen daha çok cesaret, daha çok marifet, daha çok hakikat” diyenleriniz, işte bu eseri, Ver Papaz Al Papazı adlı kitabımı, satırların altını çize çize okumalıdır.’’

TEŞEKKÜR ETTİ

Gömük’ün imza törenine ilgi yoğun oldu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil’in de katılım gösterdiği imza töreninde, Dernek Başkanı Gömük tarafından Çil’e imzalı bir kitap hediye edildi. Günün hatırasına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından konuşan Adem Çil, ‘’Değerli Köşe Yazarımız, arkadaşım, vatan ve millet sevdalısı Muhammed Gömük’e bu hediyelerinden dolayı teşekkür ederim. İlgiyle okuyacağım bu eseri bizlere sunduğu için kalemine sağlık diyor, yeni eserlerini merakla beklediğimizi belirtmek istiyorum.’’ dedi.