Kapaklı Gazetesi - CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın, Pınar Bulvarı’ndan sökülen ağaçlarla ilgili basın açıklamasına MHP kanadından cevap geldi. MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Emrah Sevinç, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve Kapaklı eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya seslendi.

MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Emrah Sevinç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Son günlerde ‘Kapaklı Belediyesi ağaç katliamı yapıyor’ diye gündemi meşgul eden 2004-2019 dönemlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığı görevi yapan CHP'li İrfan Mandalı, video paylaşarak Cumhur İttifakı ile kazanılmış Kapaklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çetin'e katliamcı gibi ithamlarda bulunuyor. Kendisi 31 Mart 2019 yenilgisini sindirememiş olsa ki hazımsızlığını ortaya koymuştur. Kapaklı Pınar Bulvarı, prestij bir bulvar olsun gayreti ile yenileme çalışmaları vardır. Kapaklı'da yaşayan herkes tarafından da bilinmektedir. Bundan dolayıdır ki kaldırımları yenileme nedeni ile ağaç söküm işlemi yapılıp sökülen ağaçlar ilçe yeni mezarlığı yolu üzerine geri dikilmektedir.’’

‘’BİZZAT SABAH YERİNDE İNCELEDİM’’

Konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, sökülen ağaçların yeni mezarlık yolu üzerine dikildiğini belirten Sevinç, ‘’İrfan Mandalı'nın video çekimi yaptığı bölgede bankamatiklerin olduğu bir alandır. Yeraltı kabloları mevcuttur. Kepçe ile kazı yapılamayacağından bir adet ağaç kepçe yardımı ile yıkılarak söküm gerçekleştirilmiştir. Sökülen bütün ağaçlara katliam yapılıyormuş algısı yaratarak gündemi meşgul eden CHP geçmiş dönem belediye başkanı İrfan Bey, CHP yeni İlçe Başkanı Erdinç Bey’e tavsiyemdir; Fotoğraf ile paylaştığım ağaçlara iyi baksınlar. Bizzat bu sabah kendim yerinde inceleyerek fotoğraf çektim inanmıyorlarsa yerinde incelesinler. Ağaçlar yine toprakla buluşturuldu.’’ İfadelerini kullandı.

CHP YÖNETİMİNE SESLENDİ

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı ilçe yönetimine seslenen Emrah Sevinç, ‘’Yapmış olduğunuz basın açıklaması ve video paylaşımlarınızdan ortaya şu çıkıyor ki Kapaklı halkına yapılacak olan hizmeti engellemeye çalışıyorsunuz. Yine (istemezük) siyaseti yürüterek yalan algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Milletimizin bu algıya gelmeyeceğini sizde çok iyi biliyorsunuz çünkü halk nazarında güven problemi yaşıyorsunuz. Yapılan ve yapılacak olan hizmeti engellemeye gücünüz yetmeyecektir. ‘Bu tarz işlere kafa yorup gündemi meşgul edeceğinize Kapaklı halkının menfaatine projelere yoğunlaşın eeey CHP heyeti’ diyerek tavsiyede buluyorum.’’ dedi.