Kapaklı Gazetesi - Aynı zamanda gazetemizde de köşe yazarlığı yapan Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Gömük’ün merakla beklenen yeni kitabı tüm kitapçılarda yerini aldı.

Bir süredir yeni kitabı ‘Ajan – Misyonerlerin Türkiye’de Yıkıcı ve Bölücü Faaliyetleri’nin hazırlığını sürdüren TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, merakla beklenen eserin satışa sunulduğunu açıkladı. Yabancı menşeili birçok terör örgütünün ve ajanların, Türkiye’deki bilinen/bilinmeyen faaliyetlerinin ortaya çıkarıldığı kitap, 81 ilde birçok kitapçıdaki yerini aldı.

‘’HER HUSUS KAYNAKLARIYLA VE DELİLLERİYLE AÇIKLANMIŞTIR’’

Yeni kitabıyla ilgili açıklamada bulunan TAY-DER Başkanı Muhammed Gömük, ‘’Gördük ki İbn-İ Teymiyye'nin çağdaş tezâhürleri meydanı boş zannet- mekteler. İslâm düşmanları el ele vermiş, cennet vatanımızda cirit atmak- talar. İncil'in sonundaki haritalarda da yer aldığı üzere "Anadolu bizim vaat edilmiş kutsal topraklarımızdır" deyip küstahlık etmekteler. Düşündük ki bu iblislerin ipliğini pazara çıkaralım, meydanın boş olmadığını haykıralım. Son zamanlarda misyonerlik faaliyetleri, ABD ve İsrail'in arz-ı mevud ütopyası çerçevesinde büyük ivme kazanmıştır. Haklarında doğru bilgiyi edinmek ve doğru teşhisi koymak için hücrelerine sızmayı uygun bulduk ve karınca kararınca araştırmalarda bulunduk. Ulaştığımız bilgiler, belgeler ve bulgular neticesinde bu eserdeki her husus kaynaklarıyla ve delilleriyle açıklanmıştır.’’ dedi.

HAZIRLIK AŞAMASI 8 YIL SÜRDÜ

Başta FETÖ olmak üzere diğer yabancı kaynaklı terör örgütleri ile aktif bir hukuki mücadele içerisinde olan Başkan Gömük, yeni kitabının ajanlar ve misyonerlerin ülkemizde yürüttüğü faaliyetlere ışık tuttuğunu belirtti. Kitabın hazırlık aşamasının 8 yıl sürdüğünü belirten Başkan Muhammed Gömük, ilk baskısında 2 bin adet çıktığını ve kısa sürede Türkiye’deki tüm kitapçılarda yerini alacağını belirtti. Gömük, Kaynak Yayınları’nda basılan kitap hakkında olumlu dönüşler de aldığını da belirtti.