Kapaklı Gazetesi - Gazeteciler Kadir Kıldize ve Alper Karahan’ın Trakya yöresine has samimi mizaçlarıyla sunduğu Klişe TV, her geçen gün izleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor.

8 Temmuz 2020’de ilk videosunu yayınlayan Klişe TV, gündeme dair konuları ele alması ve mizah anlayışıyla ilgi çekiyor. Bugüne kadar aralarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın da bulunduğu birçok siyasetçiyi de konuk alan Klişe TV, her görüşe kameralarında yer veriyor.

HEM GÜLDÜRÜYOR HEM DÜŞÜNDÜRÜYOR

Klasik web tv anlayışını da yıkan Klişe TV, siyasetçilere ‘vatandaş dilinde’ yönelttiği sorularla siyasetçilerin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarıyor. Ayrıca ‘haftanın olduran/olduramayanı’ ve ‘klişesi’ gibi konu başlıklarında da toplumsal konulara parmak basmayı ihmal etmiyor.

EKONOMİ VE SANATA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI SUNUYOR

Siyasetin yanı sıra ekonomi ve sanat gibi konulara da değinen tv programına 17 Eylül Perşembe günü Saraylı müzisyen Ozan Çoban konuk oldu. Keyifli söyleşinin ardından ekonomi dünyasının kapılarını da aralayan kanalın 13. Bölümünde, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İzzet Volkan izleyenlerle buluşacak.

Klişe TV’nin son bölümü

h