Kapaklı Gazetesi - Reşit olmayan kız çocuklarına yönelik sosyal medya üzerinden skandal yorumlar yapan Okul Müdürü E.K.’nın kıdem cezası aldığı ve bir daha öğretmenlik yapamayacağı öğrenildi.

Yaşları 12’den küçük birçok kız çocuğuna sosyal medya üzerinden yaptığı cinsel içerikli yorumlar yapan okul müdürü E.K., yorumların Çerkezköy Havadis Gazetesi tarafından ortaya çıkarılmasının ardından soruşturma geçirdi. Geçirdiği soruşturma neticesinde E.K. Tekirdağ’daki başka bir ilçedeki Halk Eğitim Merkezi’ne tayin edildi.

ABBAN AÇIĞA ALDI

Yaklaşık iki ay önce Çerkezköy Havadis Gazetesi tarafından gündeme getirilen ve ülke genelinde infial yaratan olayın ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bahse konu okul müdürünü açığa almış ve hakkında soruşturma başlatmıştı. Müfettişler tarafından yürütülen soruşturma neticesinde okul müdürü E.K.’nın kıdem cezası aldığı ve bir daha öğretmenlik yapamayacağı öğrenildi. Hakkında yürütülen soruşturma neticesinde kıdem cezası alan ve bir daha öğretmenlik yapamayacağı öğrenilen E.K.’nın bundan sonra öğrenci gruplarıyla bir araya gelemeyeceği belirtildi. 

NE YAZMIŞTI?

İşte E.K’nın reşit olmayan kız öğrencilere yaptığı yorumlardan bazıları:

I love your beauty my dear (Güzelliğini seviyorum canım)

Very sweet my angel (Çok tatlı meleğim)

Very beautiful my dear (Çok güzel canım)

I like you so much my darling (Seni çok seviyorum sevgilim)

Very lovely my dear (Çok güzel canım)

Looking gorgeous my dear (Muhteşem görünüyorsun canım)