Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen toplantıda Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nin bölünebileceğini açıkladı.

Başkan Çetin, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir yemek programı düzenledi. Programda mahalle muhtarları ile buluşan Çetin, 2 mahallenin bölünebileceğini açıkladı. İlçenin en büyük mahallelerinden olan ve nüfusları 25 binin üzerinde olan Atatürk ve Cumhuriyet Mahalleleri'nin bölüneceğini açıklayan Çetin, önümüzdeki günlerde mahalle muhtarları ile bu konuyla alakalı tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi. 

‘’MAHALLELİNİN TALEBİ VAR’’

Mahalle halkının konuya sıcak baktığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şunları söyledi; ‘’Mahallelerinizin sorunlarını sizden dinleyip raporlamak istiyoruz. Böylelikle hangi mahallemizin ne tür sorunları olduğunu bir şekilde arşivleyip buna çözüm üretmeye yönelik çabalar gösterelim istiyorum. Daha önce bir araya geldiğimizde 2 mahallemizin bölünmeye yönelik talepleri vardı. Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallemizin bölünme talebini ciddi ciddi masaya yatırıp konuşmalıyız. Artısı ve eksisi ne olur bunu muhtarlarımız ile tartışmak istiyorum. ‘’