Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ’24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla basın mensuplarını yemekte ağırladı.

“FUAR ALANI YAPMAK İSTİYORUZ”

Programda konuşan Başkan Kozuva, tüm basın camiasının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kozuva, Kapaklı’ya Fuar Alanı kazandırmak istediklerini belirtti. Kapaklı’ya söz verilen okulun bazı nedenlerden dolayı bugüne kadar yapılamadığını kaydeden Kozuva, “Okulu yapmak nasip olmadı ama Kapaklı’ya bir fuar alanı yapmak istiyoruz” diye konuştu.

“BUGÜN SİZLERİN BAYRAMI”

Gerçekleştirilen yemekte Başkan Kozuva’ya, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan eşlik etti. Çerkezköy, Saray ve Kapaklı’da görev yapan gazetecilerin yoğun katılım gösterdiği yemekte bir konuşma yapan Başkan Kozuva “Sevgili arkadaşlar, bizler yılın 365 günü sizlerle yan yana çalışmaktayız. Ancak bugün daha özel bir gün, bugün sizlerin bayramı. Biz de bu özel günde bu kez iş gereği değil kutlama amaçlı sizlerle bir araya gelmek istedik. Hepinizin Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. Gerçekleştirilen yemek, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.