Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Düzenlediği Basın Açıklamasıyla Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’i Sert Bir Dille Eleştirdi.
 
“TAPUYA SAHİP ÇIKMASININ SEBEBİ NE ? “
Bütün müteahhit ve emlakçıların tapuda sıkıntı yaşadıkları bir dönemde iktidarın ilçe başkanının sorunları çözmek yerine, konuyu gündeme getirenlere baskı uygulamaya kalkmasını doğru bulmadıklarını söyleyen Aktürk, Salih Bezgin’in tapunun avukatlığına soyunmasının sebebi nedir? Sorusunu yönelti.
 
Sektöre olarak son günlerde 3-4 güne varan sürelerde tapu yapabildiklerini bu yüzden büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Aktürk, “Müteahhit ve emlakçılar 3-günde tapu yaparken, bu yüzden işlerimiz sürekli aksarken, İktidarın ilçe başkanı Salih Bezgin’in bu sorunları çözmek, tapudaki personel eksikliğini gidermek yerine tapuya sahip çıkmasına anlam veremiyoruz” dedi.
 
“ESNAFI MAĞDUR ETTİ”
Bezgin’in sahibi olduğu asansör firması ile birçok müteahhiti mağdur ettiğini hatırlatan Aktürk, “Kendi işlerini düzgün yapamayan, esnafı mağdur eden bir ilçe başkanından ancak bu akdarı beklenebilirdi. Kendisine düşen görev önce mağdur ettiği esnafın mağduriyetini gidermek, Ardından iktidarın ilçe başkanı olarak Kapaklımızın sorunlarıyla ilgilenmesi olmalıdır.
İşlerinde esnafı mağdur eden bir kişinin Ak Parti ilçe başkanlığına getirilmesi ve hala o koltukta oturuyor olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
 
“HALA NEDEN O KOLTUKTA OTURUYOR ? “
Biz STK temsilcileri ve Samsunlular Derneği olarak yaşanan sorunlarla ilgili defalarca yetkilileri uyarmamıza ve taleplerimizi iletmemize rağmen, göreve geldiğinden bugüne kadar ilçemiz için hiç bir şey yapmayan İktidarın ilçe başkanının tapu müdürlüğünün avukatlığına soyunmasını hayretle izliyoruz.
 
Göreve geldiği günden bugüne ilçe başkanı Salih Bezgin, ilçemize hangi devlet yatırımından faydalandırmıştır. Hangi sorunun çözülmesi için kamuoyu oluşturmuş çözülmesi için uğraş vermiştir?
 
Ak Parti il başkanlığına ve üst kademelerine soruyoruz, Esnafı mağdur eden, seçimlerde rakip partilerle pazarlık içinde olan, göreve geldiği günden bugüne ilçemize hiçbir şey katmayan bu arkadaş neden hala o koltukta oturuyor? “ açıklamasında bulundu.