S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Geleceğin mimarlarının gençler olduğunu kaydeden S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı kurtuluş meşalesinin, 99 yıldır hiç sönmemesini kutluyoruz. Hala güçlü, egemen ve büyük Türkiye idealinde yanan bu meşalenin gelecek sahipleri ise, bizden sonra gelecek nesil olan gençlerimizdir. Onlar yalnız bizim neslimizin devamı değil; geleceğin sahipleri, efendileri ve mirasçılarıdır. Bu sebeptendir ki onlara emanet edeceğimiz bu ülke içerisinde, en çok onlara değer vermeliyiz.

Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğum Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak; 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlayan yolun sonunda bizlere ve özellikle gençlere Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.’’