Partilerin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından, siyaset ısınmaya başladı. Siyasiler, Başkanlık için kolları sıvarken bizler de siz değerli vatandaşlarımızın görüşünü almak adına 23 Ocak Çarşamba günü bir anket başlattık. 23 Mart’a kadar (2 ay) sürecek olan anketimizde, desteklediğiniz adayı belirtmenizi istiyoruz.

MANDALI VE ÇETİN YARIŞIYOR

Dileyen herkesin oy kullanabileceği ankette CHP’nin adayı mevcut Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Cumhur İttifakı’nın Kapaklı’daki adayı Mustafa Çetin yarışıyor. Kısa sürede sayfamız okurları ve ilçemizde geniş kitlelere ulaşan ankette şuana dek 2 bin’in üzerinde oy kullanıldı. Güncel sonuçların belli periyotlarda paylaşılacağı anket, sosyal medya ekibimiz tarafından anlık takip edilecek. 

2 AY SÜRECEK

Herkesin tek bir oy kullanacağı ve sosyal medya hesaplarımızda oy kullananlar hariç, oy kullanan diğer vatandaşların bilgilerinin görünmeyeceği anketimiz, yalnızca 2 ay aktif olacak. Yani 23 Mart akşamına kadar dileyen herkes yalnızca 1 oy kullanabilecekken, 24 Mart sabahı itibariyle anket oy kullanımına kapanacak. 

ANKETE OY VERMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ KAPAKLI GAZETESİ LOGOSUNA VEYA FACEBOOK İKONUNA TIKLAYARAK FACEBOOK SAYFAMIZ ÜZERİNDEN OY VEREBİLİRSİNİZ..