Kapaklı Gazetesi - Kapaklı'da alkollü oldukları iddia edilen B.T(27) ile kardeşi D.T. (21) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine hakaret etmiş, esnaf ve vatandaşlardan meydan dayağı yemişti. Olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan iki kardeş,  çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VATANDAŞ HAKARETE KAYITSIZ KALMADI

Son Dakika! Çetin ve Mandalı'nın adaylıkları düştü: Yeni başkan Salih Bezgin oldu Son Dakika! Çetin ve Mandalı'nın adaylıkları düştü: Yeni başkan Salih Bezgin oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine hakaret ederek küfürler yağdıran B.T.’ye etraftaki vatandaşlar tepki gösterdi. Uyarılara rağmen hakaret ve küfürlerine devam eden B.T. vatandaşlara saldırdı. Vatandaşların da karşılık vermesiyle ortalık bir anda karışırken, tekme ve yumruklar havada uçuştu. AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı A.E.'nin de müdahil olduğu kavgada, vatandaşlar tarafından meydan dayağı atılan B.T. ve D.T. ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan B.T. ve D.T. "Cumhurbaşkanına hakaret ve toplumun huzurunu bozma" suçundan tutuklanara cezaevine gönderildi.