Kapaklı Gazetesi - Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “Günlerimiz, adalet, demokrasi, hak ve hukuk mücadelesiyle geçse de bayramlar yaşadığımız zor günleri bir nebze de olsa unutturmakta, geleceğe dair umut aşılamaktadır. Tekirdağlı hemşerilerim ve tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

CHP PM Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kurban Bayramı’nın toplumsal kucaklaşmanın, sevginin ve dostluğun sembolü olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı, “Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlendiği günlerdir. Tüm vatandaşlarımızın sadece bayramlarımızda değil; adalet ve eşitlikle harmanlanmış bir şekilde her gün birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşamaları en büyük temennimdir.”

Bayram sabahları ile başlayan neşe ve huzuru başka hiçbir günde bulamayız. Yan yana olmanın, dayanışmanın verdiği güç ile geleceğe umutla ve mutlulukla bakarız. Geleceğe dair umut beslerken, mutlulukla bayramı yaşarken, bir taraftan da ülkemizin gerçeği olan işsizlik, yolsuzluk, liyakatsizlik ve adaletsizliği unutamaz, görmezden gelemeyiz. Bayramların daha mutlu, daha umutlu geçebilmesi için yoksulluğun, yolsuzluğun, liyakatsizliğin ve yasakların ortadan kaldırıldığı; hakkın, hukukun ve adaletin tesis edildiği bir Türkiye’yi hep beraber kuracağız.

Osmangazi Köprüsü rekor kırdı: 1 günde 117 bin 537 araç geçti Osmangazi Köprüsü rekor kırdı: 1 günde 117 bin 537 araç geçti

Herkesin eşit olduğu, hak ve özgürlüğün hakim kılındığı, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği sağlıklı günlerde barış, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla kucaklaşacağımız mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyor, Tekirdağlı hemşerilerimin ve tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”