Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin 35 bin 552 oy alarak %53,96 ile sandıktan zaferle çıkarken, mevcut Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ise 27 bin 94 oy aldı. 

''GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE VATANDAŞI BULUŞTURACAĞIZ’’

Gazetemize özel ilk kez açıklamalarda bulunan Çetin, "Bu sabah itibariyle teşkilat üyelerimizle birlikte sahadaydık. Meclis üyelerimiz ve kadromuz ile birlikte esnaflarımızı, derneklerimizi ziyaret ettik. Sahada çok güzel bir teveccüh ile karşılaştık. Uzun zamandır siyasetle ilgilenen ve hatta aday olmuş birisi olarak Kapaklı’nın bu dönem değişimden yana tercihini kullandığını görmekten memnuniyet duyuyorum. İnşallah bundan sonra sahada söz verdiğimiz gibi hem projelerimizi, hem felsefelerimizi hem de gönül belediyeciliğimizi vatandaşla buluşturmak istiyoruz" dedi.

''HALK MECLİSLERİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ’’

İlçe için geleceğe dönük birçok projesi olduğunu kaydeden Çetin, ''En kısa sürede ayrım yapmaksızın kendi ve muhalefet meclis üyelerimizi de toplayıp, bir durum değerlendirmesi yapmak istiyoruz. Yeni seçilmiş olan muhtarlarımızı bir araya toplayarak her birinden mahallelerinin sıkıntılarını tespit etmelerini isteyeceğiz. Bizim elimizde de bir veri var ancak muhtarlarımızla da istişare içinde olmak istiyoruz. Önümüzdeki 6 ay içerisinde kısa vadede çözmemiz gereken bir faaliyet planı organize etmek istiyoruz. Ardından orta ve uzun vadede hayata geçireceğimiz planlar için bir istişare grubu kuracağız. Bu bağlamda STK başkanlarını, iş adamlarını ve akil kişileri toplayıp halk meclisleri oluşturmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

"KAPAKLI’DA DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ’’

Genel iktidarın gücü ile Kapaklı’da hizmet edeceğini kaydeden Çetin, "Hükümetin imkanlarıyla Kapaklı’da değişimi başlatacağız. Yıllardır birikmiş olan Kapaklı’nın sorunlarını biliyoruz fakat biz ben değil ‘biz’ anlayışı ile yöneteceğiz. Bu konuda elini taşın altına koyan bir ekip oluşturacağız. Herkese hem yetki hem sorumluluk veren bir çalışma gerçekleştireceğiz. Umuyoruz ki Kapaklı çok hızlı bir şekilde ayağa kalkacak. İhtiyaçlarını adım adım hızlı bir şekilde çözeceğiz’’ diye konuştu.