Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar, düzenledikleri basın açıklamasında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ve Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban’ı istifaya davet etti.

Son günlerde Kapaklıspor yönetimi, belediye ve tribünler arasında yaşanan gerilim dolayısıyla Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar, bir basın açıklaması yaptı.  Çapkınlar grubu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in kendilerine destek sözü verdiğini iddia etti. Ayrıca Kapaklıspor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban’a da seslenen taraftar grubu, Çetin ve Çoban’ı istifaya çağırdı.

‘’KOLTUĞA GEÇMEK İÇİN MİYDİ?’’

Çetin’in seçim döneminde kendilerine vaadlerde bulunduğunu iddia eden Çapkınlar Taraftar Grubu adına açıklama yapan tribün lideri cem Taşkın, ‘’Son günlerde yaşanan tatsız olayları sizlere aktarmak istiyoruz. Ligin başından beri bizlere düşman kesilen bir Belediye Başkanı ve yönetim var. Bu düşmanlığın sebebini öğrenmek için gittiğimiz makamında, kendisinden hareketler duyduk ve ağza alınmayacak sözler söyledi. Bir vatandaşa nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Seçim zamanında bizlere her türlü destek vaadi verip, şimdi sert bir tavır almıştır. Koltuğa geçmek için miydi? Seçim döneminde sözler verip, kağıda döküp, imza atan bir başkanın bu tavrını anlamak mümkün değildir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BİZ VARKEN KAPAKLISPORUMUZ YIKILMAZ’’

Son olarak mücadeleden vazgeçmeyeceklerini dile getiren Taşkın, ‘’7 yıldır tribünlerdeyiz. Kapaklımızı her yerde, en güzel şekilde temsil etmek için elimizden geleni yaptık. Cefasını çekerken bir kere gocunmadık. Bizlere karşı düşman olanlar, bizi çekemedikleri için düşmanlar. Çünkü biz gruptan önce bir aileyiz. Oluşturduğumuz aile ortamı varken, biz yıkılmayız. Biz varken de Kapaklısporumuz yıkılmaz. Bizi görmek istemeyenler şunu iyi bilmeli ki biz her yerdeyiz. ‘’ dedi. Ardından marşlar ve sloganlar eşliğinde Çetin ve Çoban’ı istifaya çağırdılar.