Kapaklı Gazetesi - Yayımladığı mesajla vatandaşların yeni yılını tebrik eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, "Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, 2021’in barışa, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını diliyorum." dedi. Kolayca yapmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tarihi bir yılı geride bıraktığımızı ifade eden Bütün, "Sadece ülkemiz, bölgemiz için değil, tüm insanlık adına tarihi ve hayati nitelikli olaylara sahne olmuş bir yılı geride bırakıyoruz, tarihi gelişmelere sahne olan 2020 yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yeni bir yılın heyecan ve umudu hepimizi kavramış ve kuşatmıştır. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve dünyanın en etkili salgın hastalıklarından biri olan covid-19 salgınına kurban verdiğimiz yakınlarımızın acısı içerisinde aşının da bulunma haberleri ile yeni yıla umutla giriyoruz.

"ADINI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIRDILAR"

Gerek bu yıl içerisinde yaşadığımız doğal afetler, gerekse pandemi sürecinde bir kez daha görüldü ki Türk milleti en küçük bireyinden en büyük bireyine kadar bölünmez bir bütündür. Kaybettiğimiz her bireyin acısını kendi canımız gibi içimizde hissederek ve dünyaya gelen her vatandaşımızın da umudunu taşıyarak 2021 yılına girmek yegâne ümidimizdir. Sağlık çalışanlarımızın bu süreçte özverili çalışmaları, canlarını hiçe saymaları hiçte unutulacak bir davranış değildir. Başta Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere Tüm sağlıkçılarımız bu süreçte adını tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.

Türk mühendisleri covid-19 salgını dolayısı ile tüm dünyaya solunum cihazı üreterek Lider Ülke Türkiye olma yolundaki emin adımlarımızda bizi yanıltmadıklarını bir kez daha göstermiş ve bir Türk’ün inandığı müddetçe her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır.

2020 yılı, içte ve dışta yaygın münakaşalarla, yoğun mücadelelerle, ülke ve dünya dengelerini doğrudan etkileyen hadiselerle geçmiştir. Türkiye’nin bekasını zayıflatmak, hatta zedeleyip milli birlik ruhunu zedelemek isteyen karanlık odak ve oluşumlar 2020 yılında da boş durmamışlardır. Ama her zamanki gibi milletimizin feraseti sayesinde hüsrana uğramışlardır." ifadelerini kullandı.

"YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN"

Bütün, "Bu düşüncelerle yurdumun her köşesinde yaşayan; kökeni, mezhebi, dili ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve selamet niyaz ediyorum. Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, 2021’in barışa, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını diliyorum." diyerek açıklamasını sonlandırdı.