İlçemizin İlk ve Tek Kadın Müteahhiti Olan, Milliyetçi Kimliğiyle Tanınan Birsen Bulut Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Başvurarak HDP’nin Kapatılması İçin Suç Duyurusunda Bulundu.

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçesini veren Bulut, “HDP adıyla siyaset yapan aslında PKK'nın şehirdeki kolu olan HDP adındaki partinin binalarının bulunduğum Kapaklı ilçesi dahilinde ve ülke genelinde kapatılmasını arz ederim.” Dedi.

BİZDE OLUP TA KÜRTE OLMAYAN HANGİ HAK VAR?
Dilekçesinde gerekçelerini açıklayan Bulut, “HDP ve PKK'nın biz Türk ve Kürt halkı arasına nifak sokup iç savaşa sebep olmasından endişe duyduğum için 18 yaşına bir erkek çocuk annesi olaraktan ben oğlumu vatani görevine gönderdiğim zaman bana geri kefenle verilmesini istemiyorum. Çünkü her bir kadın bu ülkede şehit anası adayıdır. Bizler kiminle savaştığımızı bilmeden bu ülkede şehit veriyoruz. Şimdi bu sözde Kürt halkının savunucularına soruyorum. Bende olup da sizde olmayan hak nedir? Bir Kürt bu ülkede Cumhurbaşkanı, Başbakan, Savcı, Hakim, Polis, Öğretmen aklınıza ne geliyor ise hepsi oluyor. Aynı okullara aynı camilere gidiyoruz, aynı mezarlıklara gömülüyoruz. Peki şimdi soruyorum; PKK ve HDP bu ülkede Kürtlerin hangi haklarını savunuyorlar? Biz artık kız vermiş, kız almışız, bu ülke hiç bir siyasi partinin değil, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip olan özgürlüklerin, din mezhep farklılıkları olmadan birlikte yaşadıkları medeniyetler ülkesidir. Ben oğlumu seve seve şehit vereyim bu ülkede savaş var ise. Biz Rus, Yunan, İsrail ve İran ile mi savaşıyoruz da bizim çocuklarımız bu vatanın namusunu korumak için askere gidiyor da cenazeleri geliyor.

“CANLI BOMBA OLUP TBMM’Yİ HAVAYA UÇURASIM VAR”
9 ay karnında taşı, gözünden sakın, sonra vatan borcu ödemeye gönder; PKK illeti kalleşce vursun. Mademki Kürtler, Kürt halkı, hak savunması istiyor ise bunu Türkiye Cumhuriyeti'nde değil İran'da Irak'ta, Suriye'de seçme ve seçilme hakkı, hatta kimliklerinin verilmediği, gaz bombalarının üzerlerine atıldığı ülkelerde haklarını arasınlar. Biz de Kürtlerle kardeş olmayalım ama komşu olalım. Biz de onlara destek verelim. Bugün benim polisime, savcıma, hakimime, askerime kurşun sıkan bir örgütün destekçisi ve yandaşı olmasınlar. Ben laz, çerkez, gürcü, hatta bir ninesi ermeni olan Türk vatandaşıyım. Benim verdiğim vergi ile sözde HDP'nin milletvekilleri maaş aldığını düşündükçe benimde canlı bomba olup TBMM'ni havaya uçurasım geliyor. Ben bu ülkede 4 tane dil bilen Kafkasyalı olarak Türkçe konuşuyorum. Bundan da hiç gocunmuyorum. Türkleri ve Kürtleri birbirlerine düşman etmeyi hedef belirlemiş PKK'yı ve HDP'yi bu ülkede istemiyorum” ifadelerini kullandı.

PKK BİZLERİN TEMSİLCİSİ DEĞİL
Birsen Bulut’un savcılık önünde konuyla ilgili basın açıklaması yaptığı esnada tesadüfen orada bulunan bir kürt kadında konuya müdahil olarak” Bende bir kürtüm. Ailem çocuklarımı PKK sempazitanı olarak yetiştirmeye çalıştı. Bende bunun karşısında onlarla arama mesafe koydum. Hepsini sildim. Biz kesinlikle Kürtler olarak PKK ve HDP’yi bizlerin temsilcisi olarak görmüyoruz” dedi.