Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İslam Alemi için mübarek olan Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesajda Ramazan ayının başta Kapaklılılar olmak üzere tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini diledi. Barış ve huzur temennilerinde de bulunan Başkan Mandalı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Mandalı mesajında şunları ifade etti “Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam âleminde yaratığı birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur.

‘’RAMAZAN GELENEKLERİ YAŞATILACAK’’

Bu Ramazan Ayı’nda da yine birbirinden güzel etkinlikleri halkımız ile buluşturarak Ramazan Ayı’nın maneviyatında uygun geçmesini hedefliyoruz. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek olan programlar ile hem unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatılması, hem de Kapaklı halkına birbirinden güzel programlarla Ramazan sevinci ve coşkusunu bir arada yaşatmayı amaçlıyoruz.

‘’TÜM DUALARIN KABUL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM’’

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını dileyerek, bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını, birliğimiz ve beraberliğimiz için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemi'ne, Milletimize ve hemşerilerime hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.