Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in adının yazılı olduğu banklar vatandaşlar  tarafından tepki gördü.

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi tarafından belediye atölyelerinde üretilen yaklaşık 200 adet bank, şehrin farklı noktalarına yerleştirildi. Bankların yerleştirilmesinin ardından sosyal medyada ‘isim’ tartışması başladı. CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Yalçın Hal, banklardan birinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak duruma tepki gösterdi.

‘’MİLLETİN PARASI İLE KENDİ REKLAMINIZI YAPMAK NE KADAR DOĞRU?’’

Konuyla ilgili sitemde bulunan CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Yalçın Hal, paylaşımına;‘’Banklarda başkanın ismini yazmanın alemi nedir yarın başkası olunca gelen kişi kendi adını yazmak için yenilemesi mi gerekecek milletin parası ile kendi reklamınızı yapmak ne kadar doğru? Yorum, takdir Kapaklı halkının’’ notunu düştü. 

‘’GEREKLİ TALİMATLARI VERDİM’’

Banklardaki isim tartışması sürerken olayla ilgili açıklama yapması için ulaştığımız Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise konudan tepkilerden sonra haberdar olduğunu ve gerekli talimatları verdiğini dile getirdi. Çetin açıklamasında; ‘’Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün, Kapaklı Belediyesi’nin bünyesinde açılan atölyede hazırlamış olduğu bu banklar şehrimizin her yanına dağıtıldı. Üzerinde ismimin yazılı olduğunu daha sonra öğrendim ve ilgili müdürlüğe gerekli talimatları verdim.’’ dedi.