Kapaklı’da Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın şikayeti üzerine asfalt plenti kapatılmış, ardından ihaleyi alan firmanın ihaleyi tek taraflı fesh etmesiyle yol yapım çalışmaları sekteye uğramıştı.

“BİZİ ASLA DURDURAMAZLAR”

Asfalt plenti şantiyesinin Kapaklı’ya hizmet edilmesini engellemek isteyenler tarafından kapatıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yapacağımız projelerde beni geciktirebilirler, ancak asla durduramazlar.! Birlikte başardık birlikte kazanacağız.” Diyerek duruma tepki göstermişti.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

İhalenin iptal edilmesinin ardından farklı çözüm arayışlarına giren ve kendi imkanları ile sorunu çözmeye çalışan Kapaklı Belediyesi, son günlerde ciddi bir yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Son olarak Turgut Özal ve Kıbrıs Caddelerinde sıcak asfalt çalışması yapan belediye ekiplerinin ilerleyen günlerde sorunlu olan bölgelerde çalışmalarını tamamlayacağı belirtildi.

“ASFALT YAPILMADIK YOL KALMAYACAK”

Yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, “Turgut Özal ve Kıbrıs Caddelerimizde Sıcak Asfalt yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kapaklımız genelinde sıcak asfalt yapılmadık cadde ve sokak bırakmayacağız!” dedi.