Kapaklı Gazetesi olarak sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapmış olduğumuz dev anket sona erdi.

Gazetemizin Facebook hesaplarında yapmış olduğumuz “Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Adayı olarak kimi görmek istersiniz? ” isimli anketimiz sona erdi. Toplam 1.186 oyun kullanıldığı ankette Ak Parti Tekirdağ Eski Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz 494 oy ile birinci, Has Acarlar İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar 359 oy ile ikinci, Karaağaç Belediyesi Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel ise 144 oy ile 3. oldu.

KARADENİZLİ İSİMLER ÖN PLANA ÇIKTI

Ankette ilk 3 sırayı Karadeniz kökenli isimlerin alması dikkat çekerken, 8 adayın yarıştığı anketimizde Mustafa Çetin 124 oy ile dördüncü, Ercan Üçel 38 oy ile beşinci, Salih Bezgin 11 oy ile altıncı, Mutlu Canbaz 10 oy ile yedinci, Kapaklı Eski Belediye Başkanı Enver Özel ise 6 oy ile sonuncu sırada yer aldı.

YILMAZ VE ACAR KIYASIYA YARIŞTI

Anketi birinci sırada tamamlayan Ak Parti Tekirdağ Eski Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, sahada gösterdiği performansını anketimizde de sürdürdü. Uzun süredir dur durak bilmeden, sokak-sokak Kapaklı’yı gezen Akın Yılmaz önceki yıllara göre parti tabanından daha çok destek görmeye devam ediyor. Anketimizde öne çıkan bir diğer isim ise Kapaklı Samsunlular Derneği Eski başkanlarından ve bir dönem Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Has Acarlar İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar oldu. Kapaklı’ya en çok göç veren il olan Samsun iline bağlı Bafra ilçesi doğumlu olan Hasan Acar, hemşehrilerinin büyük bir kısmının desteğiyle birlikte, farklı kesimlerden de oy toplamış görünüyor. 144 oy alan Karaağaç Belediyesi Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel ise 3. Sırada yer alarak yarışta bende varım mesajını verdi.

ÇETİN ŞAŞIRTTI

3 dönemdir görevde bulunan mevcut Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile daha önce 2 kez başa baş bir yarış geçiren Mustafa Çetin’in 124 oy ile dördüncü olması sürpriz bir sonuç olarak karşımıza çıkarken, Ankette yer alan teşkilat mensuplarından Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Üçel ve Mutlu Canbaz’ın almış olduğu oy sayısı bir ‘Fiyasko’ olarak yorumlandı.