AK Parti eski Belediye Meclis Üyesi Bülent Çiftçi, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı adeta topa tuttu. AK Parti İlçe Yönetimi’nden bazı isimlere üstü kapalı göndermelerde bulunan Çiftçi, ‘’Şu an ilçe başkanlığında tüyü bitmemiş yetim, fakir, fukaranın hakkını yiyenler var. Adam gibi istifa etsinler’’ dedi.

AK Parti eski İlçe Başkanı Salih Bezgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ı hedef almıştı. Bu paylaşımın ardından partililer sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla eteğindeki taşları döktü. Bezgin’in paylaşımına tepki gösterenlerden biri de AK Parti eski Belediye Meclis Üyesi Bülent Çiftçi oldu. 

KİMİ YA DA KİMLERİ HEDEF ALDI?

AK Partili eski Meclis Üyesi Bülent Çiftçi, Salih Bezgin’in paylaşımına yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi; ‘’Salih Başkan, sadece müftü değil bence daha da büyük yanlışlar var. Şu an ilçe başkanlığında tüyü bitmemiş yetim, fakir, fukaranın hakkını yiyenler var. Bence onların da uzaklaşması lazım’’. Ardından tepkisini daha yüksek sesle dile getirmek için bir paylaşımda bulunan Çiftçi, ‘’Kapaklı AK Parti İlçe Teşkilatı’ndaki bazı arkadaşlara sesleniyorum. Adam gibi istifa etsinler!’’ dedi.

Çiftçi’nin bu paylaşımla kimleri hedef aldığı ise kamuoyunda merak konusu oldu.