Kapaklı Gazetesi -  Kapaklı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı sonrası 3 AK Partili belediye meclis üyesi disipline verildi.

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yapılan encümen üyesi seçimlerinde, CHP’li belediye meclis üyelerine oy verdikleri gerekçesiyle 3 AK Partili belediye meclis üyesi disipline sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, meclis toplantısı sonrası AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda yapılan toplantıda AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Ali Aras, Veysel Güven ve Selvi Acet’in disipline verildiği öğrenildi.

“YANLIŞ YAPMADIM”

Konuyla ilgili telefon ile kendisine ulaştığımız Ali Aras, disipline verildiklerini doğrulayarak, “Böyle bir yanlış içerisinde bulunmadım. Gayet rahatım, herhangi bir ceza alacağımı düşünmüyorum.” dedi.

“İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”

Bir diğer belediye meclis üyesi Veysel Güven ise kendisine herhangi bir bildirim olmadığını belirtirken, “Yaklaşık 10 gündür Covid-19 nedeniyle evimde istirahat ediyorum. Bugüne kadar tarafıma ulaşan bir bilgi yok. Zaten ben de istifa etmeyi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kapaklı Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı encümen üyesi seçimlerinde, MHP Belediye meclis üyeleri Ali Aras’a tepki göstererek toplantıya katılmamıştı. Yine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aktürk ve Adem Sekmen, belediye başkan yardımcılarının görevden alınmasına tepki olarak mecliste yer almamıştı. Bunlara rağmen mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti, encümen üyesi seçimlerinde bir encümen üyesini CHP’ye kaptırmış, CHP’li belediye meclis üyesi Mustafa Önder, AK partili bazı meclis üyelerinin de oyuyla encümen üyesi seçilmişti.