Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i sert bir dille eleştiren AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Aday gösterilmezseniz hepiniz bu partiyi terk edersiniz.” dedi.

“BİZ BİR YERE GİTMEYİZ”

AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Salih Bezgin suskunluğunu bozdu. AK Parti'den ayrılacağı söylemlerine sert tepki gösteren Bezgin, “Eski iki ilçe başkanlarından biri benim, biri de Ercan Üçel kardeşimdir. Bizleri itham ederek kendinizce senaryo yazmışsın. Merak etme biz bir yere gitmeyiz.” dedi.

ÖMER KARADENİZ’E IRKÇILIK YAPTIĞI İDDİASI!

Başkan Çetin’in, 2014 yılı yerel seçiminde AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz’e dair ağır ithamlarda bulunduğunu iddia eden Bezgin, “Ben şimdi sana bir soru sorayım. Başkanını aday göstermezlerse başkanın da dahil hepiniz bu partiyi terk edersiniz. Niye dersen bak, her platformda her yerde bizim olmaz dediğimiz halde aday gösterdiler. Biz Kapaklı halkına verdiğimiz söz adına adam gibi yanında olduk. Bunu herkes biliyor. Şimdi sana soruyorum, yıl 2014; başkanını aday göstermediler sen ve başkanın Ömer Karadeniz’in yanında oldunuz mu? Tabii ki hayır. Adam meclis üyesi olduğu halde Kürt’e oy vermem diye her yerde söyledi. Gerçi kendisi bile oy vermedi. Ben oy verdiğime ve çalıştığıma dair Kur’an’a el basabilirim. Sen ve başkanın da oy verdiğine, çalıştığına dair basabilir mi?” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARIN YAPTIĞINI DEĞİL, KENDİ HİZMETLERİNİZİ SAVUNUN”

Ayrıca hizmet noktasında da Başkan Çetin’i eleştiren Bezgin, “Bırakın bu şovmenliği, Kapaklı halkı sizden hizmet bekliyor. Bir de iktidarın yaptığı hizmetleri değil, kendi yaptığınız hizmetleri savunun. AK Parti’ye oy vermeyenler şimdi AK Partili kesilmişler ya, asıl bu çok düşündürücü. Rant büyük demek ki.” diyerek açıklamasını noktaladı.