Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Ercan Üçel, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i eleştirdi. Başkan Çetin’in, aşevinde 15 bin ihtiyaç sahibine yemek dağıtılacağını ve bu sayede ihtiyaç sahiplerinin partiye aidiyetlerini sağlayacağını söylediğini iddia eden Üçel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in ayrıca “15.000×2=30.000 oy eder” gibi bir açıklama yaptığını da öne sürdü.

AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Ercan Üçel, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal medyadan bu tür konuları yazmayı çok sevmiyorum. Ancak ihanete dair suçlama olunca susacak halimiz de yok. Dün, kamuya açık alanda İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızın yanında, Belediye Başkanımız şöyle talihsiz bir açıklamayı yaptı.

“Ercan Üçel’in görevden alınmasından sonra yaklaşık 1 yıl, İlçe teşkilatsız, Kadın Kolları olmaksızın çalıştım. Bu beni çok yordu. Şimdi aşevi kuruyoruz, bu aşevinden hergün 15.000 ihtiyaç sahibi kişiye yemek dağıtarak, onların partiye aidiyetlerini sağlayacağım. 15.000 * 2 = 30.000 oy eder. Böylelikle 2024 seçimini garanti altına alacağım” dedi.

Bu söylem çok tehlikeli ve teşkilatlarımızın emeğine saygısızlıktır. Ben ve benden önceki Kapaklımıza Ak Parti ilçe yöneticilerinin ve üyelerinin, emek veren tüm herkesin emeğini hiçe saymaktır. Mevcut İlçe Başkanımız ve yönetimini hiçe saymaktır. Başkanımızın öncelikle teşkilatımızdan özür dilemesi ve yine ihtiyaç sahibi insanlarımızın özür dilemesi gerekmektedir. Biz sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerektiği söyleyen dinin mensuplarıyız. Yardımlarımızı bir beklenti ve karşılık içerisinde asla yapmayız.

Bu açık ve bariz hatanın üzerini örtmek isteyenlerin, sırf gündem değiştirmek adına kol kola gezdiği gazetecilerle eski ilçe başkanlarının ihanet içerisinde olduğuna dair haber yaptırmasında ayrı bir çirkinlik vesilesidir.”