Kapaklı Gazetesi - Görevden alınmasının ardından ilk kez konuşan Kapaklı Belediye eski Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Makamdan güç alan değil, duruşu ve tavrı ile makama güç katan bir anlayışı benimsemişimdir.” dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Adem Sekmen ve Veysel Güven ani bir kararla görevden alınmıştı. Gündeme bomba gibi düşen olayın ardından Adem Sekmen ilk kez açıklama yaptı.

“ASLOLAN ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN BİR HAYATTIR”

Yaptığı yazılı basın açıklamasında makamların önemsiz olduğuna değinen Sekmen, şu sözlere yer verdi: “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkımızın yoğun teveccühü ile Kapaklımız Cumhur İttifakı ile tanışma imkanı buldu. Samimiyet ve gayret ile çıktığımız bu kutlu yolda şahsım adına üzerime düşen her türlü sorumluluğu hassasiyet ve titizlikle yerine getirdiğimi en kalbi duygularımla ifade etmek istiyorum. Bu necip milletin bir evladı olarak evvela şiarımız hak, hukuk ve adalet olmuştur. Makamların gelip geçici olduğunu, aslolanın şerefle bitirilmesi gereken bir hayat olduğunu daha çocuk yaşlarda bizlere öğüt eden bir babanın evladı olduğumu gururla ifade etmek istiyorum.”

ÇETİN’E GÖNDERME

Açıklamasında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e de gönderme yapan Sekmen, “Şahsım adına çok net bir şekilde ifade etmeliyim ki makamlar şahıslara kaim değildir. Siyasi hayatım boyunca makamdan güç alan değil, duruşu ve tavrı ile makama güç katan bir anlayışı benimsemişimdir. Hakikatin ve yanlışın ayırt edilmesinin çok zor ve ÇETİN olduğu bu zamanda samimiyet ile yol yürüyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Son olarak on yılı aşkın süredir görev yapmakta olduğum mesai arkadaşlarıma, dostlarıma, sivil toplum dernekleri başkanları ve değerli üyelerine hasıl-ı kelam üzerimde emeği olan herkese teşekkürü bir borç bilirim.” diyerek açıklamasını noktaladı.