Merhaba Değerli Okur,

Daha önceki yazılarımda da defalarca dile getirmiştim. “Siyaset kirlendi, siyasetin kalitesi düştü” diye..

Geçtiğimiz günlerde bunu bir kez daha yaşayarak gördük. Gazetemizin muhabiri Furkan Bolat, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Aymak’ın küfür içeren sözlerine maruz kaldı.

Siz bakmayın yalakaların sosyal medyadaki aklama operasyonlarına,  yalakalıklarına… Furkan Bolat, sadece gazetemizin çalışanı değildir. Kendisini çocukluğundan beri tanırım. Tabiri caizse elimizde yetişmiştir. Büyüğüne de küçüğüne de asla saygısızlık yapmaz. Mehmet Aymak ve Furkan Bolat arasında yaşanan olay tam da Furkan Bolat’ın anlattığı gibidir.

Mehmet Aymak’ı da çok iyi tanır, geçmişteki vukuatlarının da neler olduğunu çok iyi biliriz.

40 gün işe gitmeden Kapaklı Belediyesinden maaş alan Mehmet Aymak, haberin gazetemizde yayınlanmasının ardından çalışmaya başlamış, kapı kapı ekmek dağıtmıştır. AK Parti İlçe Başkan Vekili sıfatıyla işe girip çalışmadan maaş alan Aymak’ın, haberimiz sonrası yoğun tempoda çalışması sinirlerini bozmuş olacak ki, ağzını bozarak haddini aşan kelimeler kullanmıştır.

Daha öncede tıp ki Aymak gibi hemşerisi ve ilçe başkanı olan bir zat da bizzat şahsıma küfür içeren kelimeler kullanmış. İlerleyen günlerde Kapaklı Şehir Stadı kendisine dar gelmiş. İlçe başkanlığı görevinden alınır alınmaz da soluğu ofisimde alıp, “Hakkını helal et kardeşim sen haklıymışsın.” diyerek bizlerden özür dilemişti. O dönemde haddini aşanlara her platformda her ortamda haddini bildirdik. Her ne kadar gazeteci kimliğimize yakışır bir şekilde efendiliğimizi korumaya çalışsak ta geçmiş bu anlamda acı hatıralarla dolu. Bu nedenle diyorum ki, her kim bu densizlerin amiri, yöneticisiyse bir an önce gerekeni yapsın. Eğer yapmazlarsa ya da yapamazlarsa Kapaklı Gazetesi olarak gerekeni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yıllardır bu densizlerle mücadele ediyoruz. ‘AK Parti bu isimleri hak etmiyor, parti zarar görüyor’ dedik. ‘AK Parti düşmanı, fitneci’ dediler.  ‘Bunların FETÖ bağlantıları var. Parti de ne işleri var?' dedik. ‘ Hain’ dediler. FETÖ’cüleri övdüler, bizlere sövdüler.

FETÖ ile mücadelemiz bizlere olan düşmanlıklarını her geçen gün arttırdı. Bizim vatan hainleri hariç kimseye bir düşmanlığımız yok sadece gazetecilik görevimizi yapıyoruz.

Şunu da tarihe not olarak düşmek istiyorum.

MÜCADELEMİZ VE DİK DURUŞUMUZ nedeniyle bugün sırf yalakalık olsun diye FETTÖŞ’leri kollayıp bizlere küfredenler, yarın herkesten çok onlara küfredecekler…

Kalın sağlıcakla…