Kapaklı Gazetesi - Ergene Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, pandemi sebebiyle 2 yıldır ara verdiği Geleneksel Bolluk Aşı etkinliğini bu yıl gerçekleştirdi. Trakya Bölgesi’nin birçok yerinden çok sayıda Samsunlu vatandaşın katıldığı etkinlikte 10 ton keşkek tüketildi.

Etkinlikle ilgili konuşan Ergene Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Kırıkçı, "20 yıldır gerçekleştirdiğimiz Bolluk Aşı etkinliğimiz, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle 2 yıldır düzenlenemiyordu. Alınan yeni kararlar ve yeni normale geçişle birlikte dernek olarak geleneğimizi sürdürmek için bu yıl Bolluk Aşı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yöremizin insanları dört bir yandan gelerek bizimle birlikte oldular. Kendilerinden Allah razı olsun.” dedi.

“AFİYET OLSUN”

Etkinlikte tonlarca keşkek tüketildiğini belirten Dernek Başkanı Kırıkçı, “Bu yıl katılım beklediğimizin çok üstünde gerçekleşti. İnsanımız bu tür etkinlikleri özlemiş. Programımızda 1.150 kilo et ve 10 ton keşkek tüketildi. Katılan, teşrif eden herkesin ayağına sağlık. Nasiplenenlere afiyet olsun.” İfadelerini kullandı.

Başkan Yüksel koronavirüse yakalandı Başkan Yüksel koronavirüse yakalandı