“Bu ülkenin marketi” sloganıyla yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uyum, Mart ayında Kapaklı Corner park Avm de,Kapaklı halkının hizmetine açıldı.

TEKİRDAĞ'DAKİ 3. ŞUBE OLDU

Mustafa-songor300Makro- Uyum işbirliği ile Türkiye’nin birçok ilinde 250 den fazla şubeye ulaşan “ Yerli perakende Devi” Uyum; müşterilerinden aldığı gücü, ülkesinden aldığı desteği yatırım ve hizmet olarak sunmaya devam ederek Tekirdağ’daki 3. Şubesini Kapaklı ‘da müşterilerinin hizmetine sundu.

Günde yaklaşık 200 bin; yılda yaklaşık 75 milyon müşterinin mağazalarından keyifli bir şekilde ayrıldığını dile getiren Genel müdür Mustafa Songör, Uyum ve Makro olarak sürekli büyümenin, gelişmenin ve müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmenin gayreti içinde olduğunu belirtti.

Ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünerek hareket ettiklerini ileten Songör, gerek mağaza açılışları, gerek altyapı yatırımları gerekse de sosyal sorumluluk projeleri ile yeni başarılara imza attıklarını ve atacaklarını sözlerine ekledi.

TEKİRDAĞ'A YATIRIM YAPMAKTAN MUTLUYUZ

5 müşteri kasası, 24 personel, 887 m2 müşteri alanı, toplam 1364 m2 ile hizmete giren Kapaklı- Corner life avm deki yeni mağazaları ile hem bölge halkının Uyum kalitesi ile tanışmasını sağladıklarını; hem de istihdama katkıda bulunduklarını belirten Songör sözlerini şu kelilde devam ettirdi; Tekirdağ gibi güzide şehrimize yatırım yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kapaklı Halkının kaliteyi önemsediğini biliyoruz, bilinçli bir şehir. Bu nedenle Uyum markasını kısa zamanda sahiplendiler. Biz, Uyum olarak, manav reyonundan bakliyat reyonuna, şarküteriden, kasap reyonumuza, tüm reyonlarımızda, özellikle hizmet tezgahlarımızda, her gün aynı titizlikte hareket ederek müşterilerimizin en kaliteli ürünü en uygun fiyata almaları için gayret gösteriyoruz. Müşterilerimizin, herhangi bir ürünü aldıklarında o ürünün yaklaşık 7000( yedi bin) personelimizin titiz çalışması sonucu incelenerek raflardaki yerini aldığını unutmamalarını önemle belirtiyoruz.

TEKİRDAĞ'A YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

“Her ürün, her mağazada aynı tazelikte bulunmalı” sözümüzün arkasında durmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tekirdağ’daki ve İstanbul’daki şubelerimizi ziyaret edip, kendi ilçelerine de Uyum açılması için yoğun mail ve Telefon trafiğinde bulunan müşterilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Uyum ve Makro olarak Tekirdağ’a, İstanbul’a ve Ülkemizin diğer şehirlerine yeni şubeler açmaya , hizmet vermeye ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz. Tekirdağ’a yatırımlarımız devam edecek.

MAĞAZA SAYISI 64 OLDU

Bilindiği üzere uyum 60. Şubesini Kapaklı ilçemize mart ayında açtı. Sadece 3 ay sonra, Mayıs ayı sonuna geldiğimizde sadece Uyum olarak şimdiden mağaza sayısını 64’e çıkardı. Türkiye genelinde ise Haziran ayına gelindiğin de Uyum ve Makro olarak 250 şubeyi geçmenin haklı gururunu yaşıyor.

Uyum ve Makro’ yu diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise % 100 yerli sermaye olması. Bir başka deyişle ülkesinden aldığı gücü tekrar ülkesi için harcamaya devam ediyor. Türkiye genelinde yaklaşık 7000 kişiye istihdam sağlanmasının yanı sıra ( Türkiye genelinde istihdamda ilk 100 içerisinde), ülke ekonomisine de yaptığı katkılarla “Bu ülkenin marketi” olmanın haklı gururunu yaşıyor.

UYUM-MARKET(1) BALIK SEBZE KASAP