Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde açılan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda en çok ilgi gören stantlardan biri, Kapaklı’da hizmet veren Goldfix Yapı Kimyasalları oldu. Firmanın başarısını arttırmak istediklerini dile getiren Goldfix Yapı Kimyasalları Sahibi Mecit Çoğal, ‘’Hedefimiz ihracatı çoğaltmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.’’ dedi.

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2019’a bu yıl üç binin üzerinde vatandaş katılım gösterdi. 94 firmanın stant açtığı fuarda, Kapaklı’dan da birçok firma katılım sağladı. Katılım sağlayan firmalar arasında uzun yıllardır ilçemizde hizmet veren Goldfix Yapı Kimyasalları da bulunuyordu. Firmanın kurduğu stant ziyaretçilerin ilgisini çekerken, fuarın açılış gününde stantı ilk ziyaret edenler arasında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva gibi isimler de bulunuyor. 

‘’33 KALEM ÜRÜNLE HİZMET VERİYORUZ’’

Firma olarak 30’un üzerinde ürünle fuara katıldıklarını kaydeden Mecit Çoğal, ‘’Boya, silikon, mastik, ahşap tutkalı, endüstriyel yapıştırıcılar, korniş yapıştırıcısı, dış cephe panel kaplamalar, dış cephe süsleme ürünleri gibi 33 kalem ürün ile bölgede hizmet veriyoruz. Isı yalıtım malzemeleri ve su izolasyon malzemeleri gibi ürünlerle sadece Kapaklı değil, tüm Tekirdağ ve Trakya’da müşterilerimize ürün temin ediyoruz.’’ dedi.

‘’İHRACATI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ’'

Sadece bölgede değil yurt dışına da ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Mecit Çoğal, ‘’ Makedonya, Cezayir ve Bulgaristan başta olmak üzere yurt dışına da ihracat gerçekleştiriyoruz. Şu anda silikon ve mastik gibi birçok kalemde ürün ihracatımız var, ilerleyen zamanda bunları artırmayı düşünüyoruz. Hedefimiz ihracatı çoğaltmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.’’ İfadelerini kullandı.