SATİVES'in ardından Çorlu'da Murat Çalık Başkanlığında Tekirdağ Girişimci işadamları Derneği (İŞDER) kurulmuş, bunun akabinde Muratlı'da Kerem Demir başkanlığında MUGİAD kurulup hizmet vermeye başlamıştı. SATİVES  başkanı Erol Buz, derneğin olağanüstü seçime gitmesinin ardından güven tazelemiş,aynı hızla çalışmalara başlamıştı. Bu çalışmalar sonrasında MUGİAD Başkanı Kerem Demir ile bir araya gelen SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz, "Amacımız, ülkemizin ekonomik sıkıntılı döneminde dayanışma içinde bir araya gelerek, çözüm ve projeler üretmektir.’’ dedi. Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Erol Buz'un yanı sıra SATİVES Dernek Sekreteri Murat Soytürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Necat İlhan ve Murat Bakıral bulundu.

‘’PAYLAŞIMI VE DAYANIŞMAYI ÖN PLANDA TUTTUK’’

SATİVES’in iş dünyası için önemli bir paylaşım ve dayanışma derneği olduğunu dile getiren Buz, ‘’Kurulduğumuz dönemden günümüze kadar,gerek toplumsal hizmet alanında gerekse iş dünyasında paylaşımı ve dayanışmayı ön planda tuttuk.Bu bağlamda büyük ilerlemeler katdettiğimize inanıyorum. Diğer ilçelerdeki işadamı dostlarımızla da bir araya gelerek,daha iyi bir koordinasyon ve daha verimli ekonomik bir çalışma içinde olacağız.Bu bağlamda ziyaretlerimiz sürecektir" ifadelerini kullandı.

‘’BİR ARADA OLURSAK TEKİRDAĞ’DA İVME KAZANACAĞIZ’’

SATİVES başkanı Erol Buz ve ekibinin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren MUGİAD başkanı Kerem Demir, "Erol Buz ve ekibinin bizi ziyareti bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Birlik,kardeşlik ve dayanışma içinde bir arada olduğumuz sürece,iş dünyası Tekirdağ'da her zaman ivme kazanacaktır.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" Dedi.