İlçemizde faaliyetlerine başladığı günden bugüne ilçe halkının beğenisini kazanan ve her geçen gün büyümeye devam eden Kızılboğalar Otomotiv yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Kapaklı - Saray yolu üzerinde bulunan oto galeride her markadan aracı bünyesinde bulunduran Kızılboğalar Otomotiv, müşterilerine ikinci elde de büyük imkanlar sağlıyor. Kızılboğalar Otomotiv marka ayrımı yapmadan vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.

adem-kizilboga

ARAÇLARIMIZI TİTİZLİKLE SEÇİYORUZ
Kızılboğalar Otomotiv’in sahibi Adem Kızılboğa firmalarını tanıtırken, “Firmamız kurulduğu tarihten bu güne Kapaklı ilçemizde ve bölgemizde ikinci el oto alım ve satımında güvenin ve kalitenin adresi olmuştur. Oto galerimizde her modelden, her kesime ve her bütçeye hitap edebilecek çeşitteki arabaları bulundurmaya gayret gösteriyoruz. İkinci el araçlarımızı seçerken de müşteri memnuniyetini gözeterek büyük bir titizlikle seçim yapmaktayız.

Araç expertizleri satışa sunulmadan önce tarafımızdan mekanik ve kaporta aksamı olarak son sistem cihazlarla yapılıp müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Prensip olarak kazalı, arızalı araçlar almıyoruz. Ayrıca bizden alınan araçlarda kilometre orjinalliği garantisi veriyoruz ” dedi.

İNTERNETDEN OTO ALMAK RİSKLİ
Oto almak isteyenlerin internetten alışveriş yapma konusunda dikkatli olmaları önerisinde bulunan Kızılboğa, İnternetten oto almanın risklerine dikkat çekti. Kızılboğa, “Vatandaşlarımız özellikle internetten veya şahıs aracılığıyla almayı düşündükleri aracın daha önceki durumu hakkında güvenilir bilgiye sahip olamayabilirler. Aracın ciddi bir kaza geçirmiş olması ya da mekanik arızası olması gibi teknik risklerden, aracın çalıntı olması, vergi borcu bulunması, hacizli veya rehinli olması, özellikle son yıllarda internet üzerinden alım satımın yaygınlaşmasıyla artan yolsuzluklar, aracın belirtildiği gibi olmaması ve en önemlisi hukuki risklerden dolayı ciddi problemlerle karşılaşabilirler. Bunun için ve bu gibi sorunların önüne geçebilmek için, vatandaşlarımıza her zaman karşılarında rahatça bir muhatap bulabilecekleri Kızılboğalar Otomotiv’i tercih etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇABA GÖSTERİYORUZ
Firma olarak daima % 100 müşteri memnuniyeti sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Adem Kızılboğa, “Özellikle hizmet verdiğimiz 2. El otomotiv sektöründe güven en önemli faktördür. Bizlerde vermiş olduğumuz hizmetlerle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye ve güvenlerine layık olmaya çaba gösteriyoruz” dedi.