Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet İlkokulu öğrenci velileri, kendi aralarında topladıkları yardımlar ile okuldaki bir sınıfı yeniledi.

Cumhuriyet İlkokulu 3/B sınıfı velileri anlamlı bir çalışmaya imza attı. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerinin daha iyi bir koşulda eğitim görmesini isteyen veliler, kendi aralarında topladıkları yardımlar ile okulun bir sınıfını yeniledi. Yenilenen sınıfın açılış törenine Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katılım gösterdi.

‘’YENİLENECEK 11 SINIFIMIZ KALDI’’

Açılış töreninde konuşan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Havran Kaya Sökmen, ‘’Bu projeyi sınıflarımızı eğitim öğretim açısından uygun hale getirebilmenin yollarını düşünerek başlattık. Ve bugün 14. Sınıfımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu sınıfları kimi zaman sponsorlar yardımı ile kimi zaman da velilerimizin el birliği ile yeniledik. Hala yenilenecek 11 sınıfımız kaldı. Bu yardımlar sırasında bizlere yardımcı olan kıymetli müdürüme ve siz velilere çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Törende konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, velilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kurdele kesim töreninin ardından okul yönetimi tarafından velilere çiçek takdim edilerek açılış töreni noktalandı.