Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de okullarda güçlendirme çalışmaları yapan ve öğrencilere tablet desteği veren hayırseverlere, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından plaket takdim edildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende hayırseverlere plaketleri verildi.

“TÜM İNSANLIĞA FAYDALI OLACAKLAR”

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Firmalarımız sağ olsun, eksik olmasınlar. Öğrencilerimizi ulaştırılmak üzere tabletler hibe etmişler. Bu sayede 250 öğrenci daha sayenizde uzaktan eğitime erişme konusunda bir kolaylık yaşayacak. Sizlerin güçlendirdiği okulların her birinde okuyacak olan bütün çocuklarımızın bu vatana, millete, tüm insanlığa faydalı olacaklar inşallah. Bunda sizin katkınız hiçbir zaman unutulmayacaktır. Orada eğitim alacak çocuklarımızın hepsinin üzerinde sizlerin de emeği olacak” dedi.

“2 BİN 228 TANE ÖĞRENCİ TESPİT ETTİK”

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ise, ”Başarılı olan, uzaktan eğitime devam eden 2 bin 228 tane ihtiyaç sahibi öğrenci tespit ettik. Şu ana kadar bin 900 tane dağıttık. Az bir açığımız kaldı. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.