Kapaklı Gazetesi - Özel Gülerçin Koleji, öğrencilerinin doğayla iç içe olması için 2 gün süren bir kamp etkinliği düzenlendi. 

Özel Gülerçin Koleji, 27 – 28 Eylül tarihlerinde 100 öğrencinin katılımı ile Okul Kampı etkinliği gerçekleştirdi. Kamp çadırlarını kurulması ile başlayan heyecan kamp ateşinin yakılmasıyla zirveye ulaştı. Akşam yemeği öncesinde ateş başında toplanan öğrencilere kamp kuralları ve etkinlikler hakkında bir açıklama yapılarak mangal partisine geçildi. Lezzetli bir akşam yemeğinin ardından müzik öğretmenleri ve öğrenciler, ateşin başında harika bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Kamp etkinliğinde ayrıca öğrenciler ile kitap okuma saatleri gerçekleştirildi. Sabahın ilk ışığında uyanan genç öğrenciler, zengin bir menü eşliğinde kahvaltı yaparak çadırlarını topladı.

Kamp hakkında okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ‘’Kamp boyunca öğrencilerimizin rahatı için uğraş veren tüm idari kadromuza, öğretmenlerimize, teknik personelimize emekleri için teşekkür ederiz.’’ dedi.