Kapaklı Gazetesi - Uğur Okulları Çerkezköy Kampüsü, 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri için bir mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

Lidya Garden’da düzenlenen mezuniyet törenine öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Kampüs Müdürü Kadir Reis Zenginal yaptı. Zenginal, “Öğrencilerimizi geleceğe uğurladığımız bu özel güne katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün sizleri geleceğe uğurluyoruz. Her zaman Uğur Okullarının bir üyesi olarak var olacaksınız. Bu özel günde ailelere sizler gibi öğrenciler yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Ay sonunda gireceğiniz sınav hayatınızı belirleyecek. Biz Uğur Okulları olarak bu sınavdan başarılı olacağınızın ve bu ülkeye uğur getireceğinizin bilincindeyiz. Sizler de bu konuda kendinize güvenin. Bu ülke siz ve sizin gibi öğrencilere emanettir. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

DEVİR TESLİM YAPILDI

Okul Müdürü Zenginal’ın konuşmasının ardından mezun olan öğrenciler 11’inci sınıf öğrencilerine ve 7. Sınıf öğrencilerine Türk bayrağı ve Uğur Okulları flamasını teslim ettiler.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER ADINA KONUŞMALAR YAPILDI

Mezuniyet töreninde mezun olan 12. Sınıflar adına Elif Mine Uygun, 8. Sınıf öğrencilerini adına Toprak Jiyan Aslan konuşmalarını gerçekleştirdi. Öğrenciler konuşmalarını üzerlerinde emeği çok olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor Kapaklı’da 7 adet okulun yapım çalışması devam ediyor

MEZUNİYET BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri rehber öğretmenleri tarafından takdim edildi. Belgelerin takdim edilmesinin ardından kep atma töreni ve pasta kesimi gerçekleştirildi.