Kapaklı Gazetesi - Eğitimde de göze çarpan projelere imza atan Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu, Ulusal Eğitimde Dönüşüm Forumu (UEDFOR)’nun etkinliğine davet edildi.

Ulusal Eğitimde Dönüşüm Forumu (UEDFOR), bu yıl 9 – 16 Eylül 2019 tarihlerinde Hatay’da bir etkinlik düzenleyecek. Ülke genelindeki birçok okulun, gerçekleştirdiği projelerle katıldığı etkinliğe Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu özel olarak davet edildi. Son 1 yıl içerisinde Tekirdağ genelinde geniş yankı uyandıran farkındalık projelerine imza atan Cumhuriyet İlkokulu, forumda ‘Farkındayız’ etkinliği ile ilçemizi temsil edecek.

‘’SOSYAL, KÜLTÜREL VE SANATSAL FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ’’

UEDFOR’un daveti ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Havran Kaya Sökmen, ‘’Geçen yıldan beri ‘1+1, Farkındayız, Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz ve Eğitim Varsa Engel Yok’ gibi birçok proje gerçekleştirdik. Akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de önem veriyoruz. Sanatsal anlamda geçen yıl öğrencilerimizin aldığı ödüllerin yanı sıra birçok proje ürettik. Projelerimizle Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı AR-GE Birimi tarafından birçok ödüle layık görüldük. UEDFOR’a da ‘Eğitimde İyi Örnekler’e katıldığımız ve kabul edilen projelerin yoğunluğu dolayısıyla kabul edildik. Bu başarımızda bizlere destek olan herkese, öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.’’ dedi.