Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz yıl koronavirüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Türkçe Öğretmeni Fatih Korgancı ve Büyükyoncalı Atatürk Ortaokulu Gökhan Töre, mezarları başında dualarla anıldı. Türk Eğitim Sendikası da Fatih Korgancı ve Gökhan Töre için Hacı Talip Sivrioğlu Camii önünde lokma dağıttı.

Yıldızkent Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Korgancı için toplanan sevdikleri, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır eşliğinde Korgancı’nın kabrini ziyaret etti. Yapılan duaların ardından mezarlık ziyareti sonlandı. Ramazan ayı münasebetiyle bir program düzenleyen Türk Eğitim Sendikası, Türkçe Öğretmeni Korgancı ve Büyükyoncalı Atatürk Ortaokulu Müdürü Gökhan Töre için teravih namazı sonrası lokma dağıttı.

“MEKANLARI CENNET OLSUN”

Türk Eğitim Sendikası Kapaklı Şube Başkanı İsmail Taşdelen, “Pandeminin başlamasının üzerinden 2 yıldan fazla bir zaman geçti. Bu esnada eski alışkanlıklarımızı bırakmak zorunda kaldık ve en önemlisi ailemizden, çevremizden sevdiğimiz yakınlarımızı kaybettik. Rahmetli Yaşar Gökhan Töre ve rahmetli Fatih Korgancı da sendikamızın, eğitim camiamızın sevilen, sayılan, değerli öğretmenleriydi. Bizler de onların hayrına Kapaklı Türk Eğitim Sendikası ailesi olarak bu mübarek Ramazan ayında lokma dağıtarak onları anmak ve hayır dualarımızı göndermek istedik. Mekanları cennet olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Yıldızkent Ortaokulu’ndan il genelinde büyük başarı Yıldızkent Ortaokulu’ndan il genelinde büyük başarı