Kapaklı Gazetesi - Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Şehit Rıza Koşar Çok Amaçlı Salonu, düzenlenen açılış töreni ile okulun kullanımına açıldı. Törende konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, okullara bu tip etkinlik alanları kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, sponsorlara ve diğer destekçilere teşekkür etti. Bekdaş, “2017 yılında kurucu müdür olarak geldiğimde acaba bu okulda neler yapabilirim dedim. Okul bahçemizde tek bir fidan dahi yoktu. Bölgemizdeki bir fabrikanın ve Kapaklı Belediyemizin destekleriyle 225 tane fidanı okul bahçemize dikerek bakımını yaptık. 52 tane meyve fidanı olan uygulama bahçesini oluşturduk. Yine firmaların destekleriyle 5500 kitaplı Şehit Erdem Diker kütüphanesini yaptık. Özel eğitim öğrencilerimizin kullanımına sunulmak üzere, Aşık Veysel Özel eğitim sınıfını düzenledik. Okulumuzun boş bir salonu vardı. ‘Bir Koltuk da Sen Bağışla, Adınla Yaşa’ projesiyle 39 hayır severimizin bazıları bir koltuk bazıları da beş koltuk bağışta bulunmuştur. Belediyemizin destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün teşvikiye 112 koltuklu çok amaçlı salonumuzu kullanıma hazır hale getirdik. Salonumuzun oluşumunda maddi manevi destekte bulunan hayır severlerimize, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, okul aile birliğimize, belediyemize ve İlçe Mili Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederim.” dedi.

Ardından Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da bir konuşma gerçekleştirdi. Danışmaz, konferans salonunun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederken Kapaklı’daki diğer okullara da etkinlik alanları kazandırmak için tüm güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

HAYIRSEVERLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından 3/K ve 3/A sınıfı öğrencileri, açılışa özel hazırlanan dans gösterilerini sundu. Akabinde okul öğretmenleri tarafından oluşturulan koro sevilen türküleri seslendirildi. Beğeni toplayan gösterilerin ardından yardım yapan hayırseverlere plaketleri takdim edilerek program noktalandı.