Kapaklı Gazetesi - 81 ilde başlatılan ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasına, Kapaklı’daki tüm okullar da katılım gösterecek.

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' yarışmasında başvurular, 14 Şubat’ta sona erecek. 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılan yarışmaya bu yıl Kapaklı’daki tüm okullar da katılım gösterecek.

SON BAŞVURU 14 ŞUBAT

Bağımlılık konulu eserlerin değerlendirildiği Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında il birincileri ödüllendirilecek. Ayrıca yarışma kapsamında 81 ilin ilkokul, ortaokul, lise birincileri ise Türkiye finali jürisi tarafından değerlendirilecek. 14 Şubat’ta başvuruların sona ereceği yarışmada okul, il ve ilçe değerlendirme dönemi 24 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Değerlendirme sonucu her ilde dereceye giren okullara ödülleri 1 Nisan – 24 Nisan tarihleri arasında verilecek. Ardından 11 Mayıs – 15 Mayıs tarihleri arasında ise ülke çapında dereceye giren eserler belirlenerek Haziran ayı içerisinde yarışma sonuçları açıklanarak büyük ödül töreninde ödüller sahiplerini bulacak.