400 Lise öğrencisine SİBERAY eğitimi verildi 400 Lise öğrencisine SİBERAY eğitimi verildi

Kapaklı Gazetesi -  Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yılsonu mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende birer konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu ve Okul Müdürü Erkan Yalaza öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından, öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslimi yapıldı.

7. Dönem Mezunlarının verildiği Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, Anadolu Teknik Lise Programından Melis Tümen, Anadolu Meslek Lise Programından Kerem Avcı birinci olarak mezun oldu. Okulun Mezuniyet Kütüğüne ismini çakan öğrencileri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. Törende öğrencilerin hazırladıkları halk oyunları ve müzik gösterileri ise büyük beğendi aldı. 

Okulun Konferans Salonunda gerçekleşen törene; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra Okul Müdürü Erkan Yalaza, sanayiciler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.