Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından kurulan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi, kayıt alımına başladı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından kurulan ve 0-66 aylık çocuklara yönelik yapılan Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi 01 Mart 2018’den itibaren kayıtlara başladı. Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çalışan anne ve babalara da büyük bir kolaylık sağlamanın yanı sıra kadın istihdamına da olumlu katkı sağlayacak.

240 ÇOCUK KAPASİTELİ

 240 çocuk kapasiteli Kreş ve Gündüz Bakım Evi, yaklaşık 2.500 m2 kapalı ve 19.000 m2 açık alana sahip. Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuklar doğal ortamlarında, uygun materyallerle, kendine güvenen, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilecekler.

İŞTE O ÖZELLİKLER 

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin özellikleri ise şunlar: “Her yaş grubunun kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanan sınıflar. Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerin yararlanabileceği, dram-müzik- sanat atölyesi, kapalı ve açık oyun alanları, yeşil alanlar… Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına göre geniş ve ferah tasarlanmış 13 sınıf, her kat ve sınıf içinde çocuklara özel tasarlanmış hijyenik lavabolar. Yemek hazırlık, pişirme ve servis bölümü ile büyük yemek salonu. Güvenlik kontrolü, yangın algılama, kamera, ses yayın sistemi, temiz hava ve klima santralleri.’’