Kapaklı Gazetesi - Bölgede eğitim anlamında başarılı işlere imza atan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kurumları, başarıya doymuyor. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan YKS sonuçlarına göre, kurumdan ders alan 4 öğrenci ilk 5 bine girmeyi başardı.

İlk 10 binde 11 öğrenci, ilk 20 binde 23 öğrenci, ilk 50 binde 47 öğrenci ve ilk 100 binde 84 öğrenci ile başarıyı yakalayan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kurumları Müdürü Mustafa Dursun, başarılı öğrencileri tebrik etti.

“SONUÇLAR BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kurumları Müdürü Mustafa Dursun, “Bildiğiniz üzere pandemi tüm sektörleri olduğu gibi eğitim sektörünü de derinden yaraladı. Ancak biz Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kurumları olarak öğrencilerimize dijital ortamdan ulaşmayı başardık ve üniversite sınavlarına iyi şekilde hazırlanmalarını sağladık. Sonuçlar gerçekten bizleri gururlandırdı. 4 öğrencimiz ilk 5 bine, 11 öğrencimiz ilk 10 bine, 23 öğrencimiz ilk 20 bine, 47 öğrencimiz ilk 50 bine girdi. 100 binde ise 84 öğrencimiz bulunuyor. Öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere öğretmenlerimizi ve kurumumuzu tebrik ediyorum.” dedi.