Kapaklı İbni Sina İlkokulu’nun Okul Aile Birliği Tarafından Kaynaşma ve Tanışma Yemeği Verildi.

İbni Sina İlkokulu Okul Aile Birliği; “öğle yemek arasında” öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu ve öğrenci velilerinin katılımıyla tanışma kaynaşma yemeği verildi.

“OKUL AİLE BİRLİĞİ’NE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTE”
Yemekten önce bir konuşma yapan Okul Müdürü Murat BEKDAŞ, bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Bu dönem açılan okulda eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyen Bekdaş, öğretmen ve öğrencilere başarılar dilerken, ”Okul yönetimi ve Okul Aile birliği olarak çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesi adına çalışmalar ve faaliyetler gerçekleştireceğiz. Velilerimizin görevleri sadece çocuklarımızı okula göndermek değil, bundan sonra ki süreci de dikkatle takip etmektir. Bu bağlamda okul aile birliklerine önemli görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki Hayatta ki en kıymetli hazinelerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Bu tanışma ve Kaynaşma çayımızı hazırlayan öğrenci velilerimize ve Okul Aile Birliğimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“ÖĞRETMENLERİN HERKESTE EMEĞİ VARDIR”
Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Okul Aile Birliği başkanı Yaşar KELEŞ ise öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiklerini söyledi. Ülkemizdeki başarılı insanların öğretmenlerin eseri olduğunu ifade eden Vural, "Herkeste emeğiniz vardır. Bu nedenle kıymetiniz büyüktür." dedi.
Peygamberimizin (S.A.S.) 'Dünyayı isteyen ilme sarılsın, ahireti isteyen ilme sarılsın, hem dünyayı ve hem de ahireti isteyen yine ilme sarılsın.' hadisini hatırlatan Keleş, İslam dininin ilime teşvik ettiğini vurguladı. Keleş, "Siz değerli hocalarımız bu ilmi bizlere vermek için buralardasınız. Birlikte yaşamayı bize öğreten sizlersiniz. Bir arada yaşama sanatını ilk olarak insanlara öğreten sizlersiniz." açıklamasında bulundu

İbni Sina Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu şu isimler yer alıyor, “Yaşar KELEŞ ( Okul Aile Birliği Başkanı), Yıldıray GÜNAY (Başkan Yard.), Sezgin ÇANKAYA (Muhasip), Kezban TORUN (Sekreter), Durmuş YAMANER (Üye)

okul-aile-birligi-ibni-sina-kapakli okul-aile-birligi-ibni-sina-kapakli1