Kapaklı Gazetesi - Pandemi sebebiyle uzun süredir evlerinden eğitim gören öğrenciler, 12 Ekim’de yüz yüze eğitim için okullarına döndü. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de okullarına dönen öğrenciler, büyük mutluluk yaşadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başakşehir Okulları İlkokul Müdürü Kıvanç Dizman, öğrencilerin okula dönmesinden büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Okul hemşiresi ve İSG uzmanı tarafından okula dönen öğrenciler için gerekli önlemlerin alındığını belirten Dizman, kalabalık sınıfları 2 gruba bölerek çaprazlama ders işleme sistemi uygulanacağını açıkladı.

‘’TEKRAR TOPLANABİLMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’’

Başakşehir Okulları İlkokul Müdürü Kıvanç Dizman, okul öğrencileri geldiğinde yaşadığı mutluluğu şu kelimelerle ifade etti; “Uzan zamandır ayrı kaldığımız İlkokulun ara sınıflarındaki öğrencilerimiz ile de kavuştuk ve okulumuz şenlendi. Öğrencilerimizin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. Koridor ve bahçelerimiz yeniden çocuk sesleri ile doldu. Onların yokluğunda bomboş kalan sınıflarımız şimdi gerçek sahiplerine kavuştu. Bizler tekrardan, öğretmen olmanın derin duygusuyla çocuklarımızı karşıladık. Kurum olarak tedbirlerimizi en üst seviyede alıp, sağlam bir başlangıç yaptığımıza inanıyoruz. Bu süreçte Başakşehir Ailesi olarak aynı çatı altında tekrar toplanabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemini sağlıkla, sıhhatle tamamlamayı ümit ediyoruz.”