Kapaklı Gazetesi - Gülerçin Koleji öğrencileri, okulda oluşturdukları nakdi yardım kumbarası ile harçlıklarını Mehmetçik'e bağışlayacak.

Çerkezköy’de eğitim veren Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, anlamlı bir kampanyaya imza attı. Terörle mücadele amaçlı Türkiye Cumhuriyeti tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak isteyen öğrenciler, okulda nakdi bağış kumbarası oluşturdu. Biriktirdikleri harçlıkları kumbarada biriktiren öğrenciler, büyük örnek oluşturdu.

''DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ''

Konuyla ilgili okul tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarında destan yazan ordumuzun yanında olan öğrencilerimiz, Barış Pınarı Harekatı’nda da ordumuza vakıflar yoluyla destek oluyor. 14/21 Ekim 2019 tarihleri arasında okulumuz danışma katında oluşturacağımız nakdi bağış kumbaramıza tüm kurumlarımızdan öğrencilerimiz ile desteklerinizi bekliyoruz. Toplanan nakdi bağış bedeli Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na ve Mehmetçik Vakfına aktarılacaktır. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.’’